Gratisbedrukking Facebook Gratisbedrukking Twitter

Zelf ontwerpen

Gratisbedrukking.nl is powered by
CTG Group

Polo's bedrukken

3 subcategorieŽn

Kies uw categorie

Dames Polo's bedrukken
Dames
Heren / Basic Polo's bedrukken
Heren / Basic
Kinderen Polo's bedrukken
Kinderen
 


klik op de abeelding om uw model te kiezen.

Bedrukken van Polo’s


U kunt een polo laten bedrukken door Gratisbedrukking. Wij vinden het belangrijk dat al onze klanten optimaal tevreden zijn over onze producten en onze service. Als u ervoor kiest een polo te laten bedrukken bij ons, dan bent u op de eerste plaats verzekerd van een optimale kwaliteit en een complete en vriendelijke service. Daarnaast kunt u bij ons een polo laten bedrukken tegen een zeer scherpe prijs, waardoor u profiteert van een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding.


Uw polo laten bedrukken in gtote en kleine oplage.


Grote aantallen zijn welkom bij ons maar beslist niet noodzakelijk want wij bedrukken kleding al vanaf één stuk tegen een goede prijs en met een hoge kwaliteit. In tegenstelling tot andere aanbieders komt u bij ons niet voor onverwachte kosten te staan als u een polo laat bedrukken. Door deze onverwachte kosten is het bedrukken van één of twee polo’s eigenlijk niet interessant meer. Van te voren spreken we alles goed met u door, Waardoor u precies weet waar u aan toe bent.

 Uw logo op een polo bedrukken.


Uw logo op een polo laten bedrukken voor een promotie- of marketing actie is een veel voorkomend instrument om naamsbekendheid te verwerven. Vaak is het zo dat er een grote oplage polo's met eenzelfde logo en/of tekst bedrukt wordt. Wilt u echter per stuk een polo laten bedrukken met een unieke tekst of logo dan zijn wij daar uw partner voor.

Betaalbaar
 

Onze prijzen zijn goed waarbij de kwaliteit van de bedrukking centraal staat. Het gaat tenslotte om uw feestje. Eenmalig gebruik vraagt om aantrekkelijke prijzen, duurzamer gebruik vraagt om hoge kwaliteit; beide wij aan. Aan ieder budget en wens proberen wij het juiste prijskaartje te hangen.

Simple and Easy


Wanneer u bij ons een bestelling plaats om uw polo's te laten bedrukken, krijgt u aansluitend een digitale proefdruk die u moet goedkeuren. Wijzigingen kunnen dan nog altijd worden aangebracht. Na goedkeuring van de digitale proefdruk gaan wij de polo’s bedrukken. Snelle leveringen kunnen wij prima inpassen.

Meer dan alleen polo’s bedrukken
 

Naast polo’s kunt u bij ons ook verschillende andere soorten textiel bedrukken. Onze collectie bestaat onder andere uit T-shirts, poloshirts, sweaters, hooded sweaters en een aantal promotie- en cadeauartikelen die door ons bedrukt kunnen worden.